Hoppa till sidans innehåll

Future Camp SUDF edition 2018

08 JAN 2017 14:00
Stockholm Uppland Danssportförbund har nu tagit Future Camp till vårt , lägret som startade inom Västergötlands Danssportsförbund
  • Uppdaterad: 04 FEB 2018 14:10

Varmt välkomna till ett roligt dansläger för alla barn, ungdomar och juniorer i Stockholm Uppland Danssportförbund! Den 7-8 april ordnas det första Future Camp SUDF edition-lägret i Westerlundska gymnasiet i Enköping och det spelar ingen roll om du har dansat i flera år eller bara några veckor. Här kan alla vara med!

På lägret kommer du att få prova massa olika danser, nivån på träningen anpassas till hur länge du har dansat. Det här kommer du att få prova:
Rock ’n roll, Bugg, Boogie Woogie, Lindy Hop, Dubbelbugg, Streetdance/HipHop, Showdance, Disco, Acro m.m. Vi har dessutom samlat några av distriktets allra bästa ledare och tränare som kommer att ordna riktigt roliga träningar åt er!

Lägret börjar med incheckning kl 09.00 på lördagen och avslutas sedan med en uppvisning kl 14.00 på söndagen. Däremellan ska vi träna, dansa, äta, sova över och hitta på massa roliga saker!

Mer information om tidpunkter och vad du behöver ha med dig kommer efter att vi har fått din anmälan. Läget är helt kostnadsfritt och du måste ha fyllt 6 år för att delta.

 Lägret arrangeras av Föreningen Dedicated Dance Club i sammarbete med SUDF.

För anmälan, klicka på länken nedan:  

Skribent: Johan Ehn

Anslagstavla...

Postadress:
Stockholm-Uppland Danssportförbund
Johan Ehn, Fjärdhundragatan 26
753 37 Uppsala

Kontakt:
Tel: +46709561933
E-post: This is a mailto link

Se all info